Coaching

 

Conflicten zijn leerprocessen in de menselijke ontwikkeling. Elk conflict in onszelf is een eigen behoefte die vaak ontstaat door verwachtingen of gedachten om iemand anders hiervoor verantwoordelijk te stellen.

Mediation & Coaching Hoogeveen ondersteunt het proces bij conflicten door jullie hiervan bewust te maken en verantwoordelijkheid te laten nemen.

Leren van conflicten

In een conflict is de wens om zo snel mogelijk tot een voor beide partijen bevredigende oplossing te komen. De eigen leerprocessen in deze conflicten worden vaak als onbelangrijk beschouwd. Terwijl juist door dit leerproces aan te gaan, jullie sneller tot een oplossing komen. Coaching geeft inzicht in de oorsprong van de emoties, gedrag en overtuigingen die het conflict nu bij jou oproepen.

Voor wie?

Coaching is geschikt voor iedereen die begrijpt dat conflicten mooie sleutels vormen voor de groei van de eigen persoonlijke ontwikkeling. Mediation & Coaching Hoogeveen biedt coachingstrajecten voor relaties. Dat kan als stel of afzonderlijk van elkaar.

Ook bij andere conflicten biedt Mediation & Coaching Hoogeveen coachingstrajecten, zoals arbeids- en ondernemersconflicten.