Over André Tolman

 

Mijn naam is André Tolman en werk sinds 1998 als mediator. Ik begeleid intense trajecten bij scheidingen en andere conflicten. Ik ben als scheidingsdeskundige geregistreerd in het MfN Register- en Familiemediator. Ook werk ik als mediator bij arbeids- en ondernemersconflicten.

Mijn benadering is open, direct, warm en persoonlijk. Met mijn levenspartner Yvonne run ik ook een bewustzijnscentrum voor persoonlijke ontwikkeling en zingeving. In combinatie met mijn achtergrond als mediator en de financiële, fiscale en juridische wereld, maakt dit mij tot een fijne en unieke gesprekspartner.

Financiële, fiscale en juridische achtergrond

Door mijn financiële, fiscale en juridische achtergrond ben ik inhoudelijk goed onderlegd als het gaat over pensioenen, verzekeringen, leningen, schulden en hypotheken. Als Master of Art in Financial Planning (UVA, Amsterdam) kan ik andere mediators, advocaten, notarissen en juristen perfect ondersteunen bij alimentatieberekeningen, verdelingen, financiële plannen en andere financiële vraagstukken.

Eigen opleidingscentrum voor andere mediators

Als ervaren en professionele mediator verzorg ik ook trainingen en opleidingen voor andere mediators. Dit doe ik via het opleidingsinstituut LifeMediation.

 

Omdat ik als mediator ook voor de Raad voor Rechtsbijstand (RvR) werk, is een gesubsidieerd mediationtraject vaak mogelijk. Dit wordt bepaald op basis van uw inkomen en vermogen.